• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2016 by Deadsea-Product.

Yrityksemme kehittää, valmistaa ja markkinoi monenlaisia kosmetiikka-, kauneus- ja kylpylätuotteita. joiden tärkeimmät ainesosat perustuvat Kuolleenmeren mineraaleihin ja mutaan.

Kuolleenmeren mineraalien lisäksi tuotteemme sisältävät runsaasti vitamiineja, terveellisiä yrtti-, kasviöljy-, merileväuutteita ja runsaasti muita terveellisiä komponentteja.

Tuotteidemme kehityksessä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota ja löytäneet ratkaisuja monenlaisiin iho-ongelmiin kuten akne, psoriaasi, mutta myös lihas- ja nivelkivut, hiustenlähtö, selluliitin hoito ja paljon muuta. Lisäksi yrityksemme panostaa merkittävästi ja jatkuvasti uutuustuotteiden kehittämiseen, jotka perustuvat uusimpiin ainesosiin ja teknologiaan.

Yrityksemme päätavoitteina on korkea laatu ilman kompromisseja ja ystävälliset hinnat, pyrimme myös varmistamaan, että asiakkaat voivat ostaa tuotteitamme kaikkialla maailmassa sekä tutustua niihin meidän sivustomme kautta. Olemme myös tyytyväisiä, jos voimme auttaa sinua ja vastata kysymyksiisi tai antaa lisää neuvoa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisäksi haluamme korostaa, että tuotteitamme ei ole testattu eläimillä, ja valmistus- sekä kehitysprosessissa olemme aina huolehtineet ympäristönsuojelusta.